Falköping kommunen
Publicerad: 2012-10-12

Näringslivsdagarna 2012 – i kommunikationens och nätverkandets tecken!

Näringslivsdagar 2012
Näringslivsdagarna 2012, med över 150 deltagare, pågick i tre dagar, 9—11 oktober, och gick i kommunikationens och nätverkandets tecken!

Nätverksfrukost


På tisdag morgon anlände 60 morgonpigga deltagare till Restaurang Bredablick och Näringslivsdagarnas första del, Nätverksfrukosten. Efter att ha avnjutit en god frukostbuffé tog mingelmästaren Anneli Egestam till orda. Anneli guidade vant förbi alla mingelkonstens hinder och fallgropar och gav många värdefulla tips om vad man ska tänka på vid mötet av både gamla och nya kontakter. Frukostträffen avslutades med en uppskattad omgång mingelbingo.
Läs mer om nätverksfrukosten

Företagarrunda


På onsdagen var det dags för premiären av Företagarrundan™ i Falköping. Åtta medlemsföretag hade valt att öppna sina dörrar för allmänheten den här soliga oktoberdagen och de genomförde uppgiften med bravur. Besökarna fick bland annat gå tipspromenad hos Tappers Stål & Metaller, rundvandring och presentation hos Tappers Återvinning & Miljö, tvätta bilen hos 752 Biltvätt och få mjukare händer på Njut av Livet. Även Kosmetisk Kirurgi, Utskriften, Knäck & Bräck och Kurorten Mösseberg visade verksamheten denna dag.

Näringslivgala


Näringslivsdagarna avslutades i det digitala minglets tecken. Klockan 16.30 på torsdageftermiddagen hälsade Företagarna Falköpings ordförande Svante Schultz gästerna välkomna till Näringslivsfesten 2012 och presenterade kvällens föreläsare Lena Leigert. Lena visade hur vi med enkla medel marknadsför våra företag på nätet, och påtalade bland annat vikten av att kombinera nya och traditionella alternativ. Genom att vara tillgängliga och synliga i många olika kanaler stärker vi våra varumärken.För många företagare, som kanske har sin verksamhetsgenre i en helt annan bransch än den digitala kommer kanaler som Facebook, Twitter och bloggande lätt i sista hand. Man känner att det tar för mycket tid att både sätta sig in i och underhålla. Viktigt är dock att det, precis som med övriga marknadsföringssätt, är enkelt att be om hjälp. Kanske har man redan några i personalen som minglar i Sociala medier och gärna tar sig an uppgiften, eller så ber man reklambyrån om assistans.

Årets Falköpingsambassadör, Årets Rookie och Årets Företagare


Falbygden har fantastiska företagare som alla förtjänar att lyftas fram och premieras. Årets Falköpingsambassadör hade röstats fram av allmänheten via Falköpings tidning och segrade gjorde musikläraren och körledaren Ann-Britt Werner. Till Årets Rookie utsågs Jenny Bergstrand med butiken Hem till mig, och Årets Företagare blev Marcus, Martin och Ulric Gunnarsson på familjeföretaget Gunnars Maskiner AB.

Ett stort tack till samtliga samarbetspartners, gäster, deltagare, föreläsare och pristagare för årets Näringslivsdagar!

Se fler bilder från dagarna på Företagarna Falköpings Facebook-sidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Tipsa andra genom att skicka till:
Minimera
Kontakt

Näringslivschef
Magnus Sundén
0515-88 51 13
magnus.sunden@falkoping.se

        
Personalavdelningen
Telefon 0515-88 52 61
Fax 0515-88 51 06
personalavdelningen@falkoping.se

Lärcenter
Telefon 0515-88 71 00  
Fax 0515-129 47
   

Sidansvarig: Conny Svensson
Senast ändrad: 2012-10-18
Inloggning till Falnet och för webbredaktörer
Falköpings kommun, 521 81 Falköping | Besöksadress: Stadshuset, S:t Sigfridsgatan 9 | 0515-88 50 00  |  Kontakt