Falköping kommunen
Publicerad: 2012-10-01

Näringslivsdagarna 2012

Näringslivsdagarna i Falköping pågår i tre dagar 9-11 oktober med ett arrangemang per dag. Temat i år är nätverkande, kommunikation och kontakter och nu blir vi bättre på just det! Bättre på att nätverka, bättre på att kommunicera med varandra — på nätet och öga mot öga!
Näringslivsdagarna 2012
Årets näringslivsdagar pågår i dagarna tre, med nätverksfrukost, företagarrunda och näringslivsfest.

Tisdag 9 oktober: NÄTVERKSFRUKOST

  


Tisdag morgon bjuder vi in till nätverksfrukost med föreläsning hos Restaurang Bredablick (som blev Årets Rookie 2011). Vi inleder med frukostbuffe kl. 7.30 och efter det är det nätverks- och mingelskola med Anneli Egestam. Anneli har startat och driver bland annat Göteborgsminglet och Entreprenörs- & Ledarskapsdagen och ska lära oss hur vi får ut som allra mest av våra personliga möten - i vardagen och i arbetslivet! Detta har du inte råd att missa!
Kostnad: 100 kr för medlem, 150 kr för övriga (Betalas kontant i entrén till Bredablick)
Läs mer om nätverksfrukostenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Onsdag 10 oktober: FÖRETAGARRUNDAN


Under onsdagen har du möjlighet att besöka våra medlemsföretag! Medverkan är frivillig och kostnadsfri för våra medlemmar och en del väljer att erbjuda rundvandring och studiebesök medan andra väljer öppet hus eller kanske bjuder på förmiddagskaffe! En lista över de företag som valt att bjuda in för besök den här dagen publiceras under vecka 40 på Företagarnas webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Torsdag 11 oktober: NÄRINGSLIVSFESTEN


På torsdageftermiddagen går bussarna från Resecentrum mot Löfwings Ateljé & Konstcafé. Festligheterna inleds kl. 16:00. Under kvällen tar vi del av härlig mat och dryck, vi premierar årets pristagare, dvs Årets Falköpingsambassadör, Årets Rookie och Årets Företagare 2012. Niclas Fällström, landsbygdshjälten lillika förra årets Falköpingsambassadör medverkar och kvällens föreläsare heter Lena Leigert och kommer att runda av denna nätverksvecka med expertkunskap kring hur vi får ut mesta möjliga av vår medverkan i sociala medier - så vi fortsätter att umgås och mötas på bästa möjliga sätt även när Näringslivsdagarna är till ända.
Läs mer om näringslivsfestenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontakt


Näringslivschef
Magnus Sundén
0515-88 51 13
magnus.sunden@falkoping.se
  
Tipsa andra genom att skicka till:
Återställ
Kontakt
Sidansvarig: Vicki Maier
Senast ändrad: 2012-10-02
Inloggning till Falnet och för webbredaktörer
Falköpings kommun, 521 81 Falköping | Besöksadress: Stadshuset, S:t Sigfridsgatan 9 | 0515-88 50 00  |  Kontakt