Fördjupad rådgivning för privatpersoner – solel/solenergi/solceller

Att installera solceller på en villa är idag enkelt och lönsamt. Både teknik och regler har utvecklats, vilket gör att riskerna är små och procedurerna enkla. Solceller har rasat kraftigt i pris och är en långsiktigt god investering för många villaägare - även för dem som inte har ett tåk i perfekt söderläge. Under år 2017 kan du som privatperson få fördjupad rådgivning om solceller på villatak.

Har du frågor angående solceller? Bor du i en villa i Falköpings kommun? Skulle du vilja veta mer om solceller? Då borde du höra av dig Energi- och klimatrådgivaren. Under 2017 erbjuder kommunens Energi- och klimatrådgivare fördjupad rådgivning för privatpersoner som vill ha en mer djupgående och individanpassad rådgivning än i vanliga fall. Vid första tillfället kommer vi gå igenom dina förutsättningar för att skaffa solel. Därefter stämmer vi av ifall du har fler frågor och hur det går i din process att skaffa solceller.

Insatsprojekten organiseras av Energimyndigheten och innebär att alla Energi- och klimatrådgivare väljer ett område att jobba extra mycket med under 2017. Falköpings kommun har valt "Insatsprojekt solel villatak 2017".