Artikelns bäst före-datum har passerat och är kanske inte längre aktuell.

Publicerad: 2016-01-27

Affärsutveckling kring Hornborgasjön!

Pressinbjudan

Området kring Hornborgasjön ska bli ett av Sveriges mest spännande besöksmål. För att lyckas med den visionen har olika aktörer, företag och intressenter inom besöknäringen bjudits in till ett första möte för inspiration och samverkan.

Falköping, Skara och Skövde vill utveckla området kring Hornborgasjön. Tillsammans finansierar de ett treårigt projekt och har anställt Maria Comstedt som affärsutvecklare på halvtid. Hon är uppväxt i Skaraborg och har ett förflutet som turistchef och affärsutvecklare av andra destinationer i Sverige.
– Trots att många runt området har olika drivkrafter så är samverkan nyckeln till framgång, säger Maria Comstedt. Resan mot visionen påbörjades för många år sedan och nu fortsätter den!

Cirka 25 deltagare finns anmälda till inspirationsdagen som bjuder på föreläsningar och workshops. AndersTysklind, ansvarig för Kosterhavets nationalpark på västkusten, berättar om sina erfarenheter av samverkan. Sofie Stålhand, ansvarig för Naturum vid Hornborgasjön, informerar om den förnyelse som pågår vid Naturum.

Välkommen till pressinformation!

Tid/Plats

Torsdag 28 januari kl. 14.00
Löfwings Ateljé & Krog, Hornborga Persberg, Broddetorp

Medverkande

Jessica Bergstrand, turischef, Skövde kommun
Klara Börjesson, turistchef, Falköpings kommunMarie Wennerholm, turistchef, Skara kommun
Maria Comstedt, affärsutvecklare

Kontaktperson

Maria Comstedt, affärsutvecklare
maria.comstedt@falkoping.se
0706-20 99 28