Artikelns bäst före-datum har passerat och är kanske inte längre aktuell.

Publicerad: 2016-05-04

Up with People kom till Falköping

I måndags kväll fylldes Ållebergsgymnasiets entréhall med bagage, 45 värdfamiljer och hundratals Up with People-ungdomar från 20-talet olika städer.

Ungdomar från den internationella organisationen och show-gruppen Up with People anlände i måndags till Falköping. Efter ett välkomnande av kommunalråd Karola Svensson och gymnasiechef Torbjörn Karlsson var det dags att träffa värdfamiljerna. Att hitta till rätt familj bland hundratals personer är ingen enkel uppgift. PR-teamet Ruben Cabera och Ethan Brosnan hade förberett en rad speciellt svenska kodord som värdfamiljerna hade uppmanats att göra något kreativt med. Melodifestivalen, dalahäst och tändstickor var några av orden som delades ut, ett ord per familj. Och kreativiteten var det som synes inget fel på.

Hektisk vecka

Nu väntar en hektisk vecka för Falköping och Up with People. Workshops på gymnasiet, integrationsdag på Ekehagen och framförallt helgens fartfyllda shower på Stadsteatern.

Det är en färgglad och storslagen musik- och dansshow med ett positivt budskap om ökad förståelse och en bättre värld! - Välj den tid som passar dig bäst!

Tid och plats

Showen är cirka 2,5 timmar lång inklusive paus.

7 maj kl. 19.00
8 maj kl. 15.00
8 maj kl. 19.00

Stadsteatern, Medborgarplatsen 2, Falköping

Biljetter

Biljetter hittar du på https://goo.gl/Pj0CWK
länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster