Artikelns bäst före-datum har passerat och är kanske inte längre aktuell.

Publicerad: 2016-05-19

Vi söker en mätningsingenjör!

Stadsbyggnadsavdelningen söker en ny mätningsingenjör till mät- och kartenheten. Arbetet sker i nära samarbete med övriga mätningsingenjörer samt VA- och gatuprojektörer. Välkommen med din ansökan senast 6 juni!

Tjänsten är placerad på stadsbyggnadsavdelningen som har cirka 20 medarbetare och tillhör kommunledningsförvaltningen. Avdelningen ansvarar för kommunens fysiska planering, mark- och exploatering, bygglov, mät och kartverksamhet, GIS samt natur- och vattenvård.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ansvara för inmätning och utsättning vid anläggning av VA-ledningar och gator. Arbetet sker i nära samarbete med övriga mätningsingenjörer samt VA- och gatuprojektörer. I tjänsten ingår att lagra ner inmätningarna i kommunens databaser Topobase och Valvet (kommunens VA-system). I tjänsten ingår även andra arbetsuppgifter som förekommer inom mät- och kartenheten.

Kvalifikationer

Du har ingenjörsutbildning med mät- och kartteknisk inriktning eller annan likvärdig utbildning. Något/några års erfarenhet av utsättning, inmätning samt anläggningsarbeten är önskvärt. Arbetet sker med totalstation och GPS.

Erfarenhet av AutoCad, SBG Geo och maskinstyrning är meriterande. Körkort för personbil är ett krav. Du är självgående, ansvarstagande, noggrann och har god samarbetsförmåga. Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansökan

Läs mer om tjänsten på Lediga jobblänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster med länk till Offentliga jobb för en digital ansökan.

Kontaktpersoner

Erna Pezic, stadsbyggnadschef
0515-88 50 34, 0768-05 26 91

Mikael Carp, mätningsingenjör
0515-88 51 64, 0768-05 26 91